Aktiviteter

Vi anordnar föreläsningar, workshops, kurser och träffar för delatagare inom vårt inkubatorsprogram och utifrån dessa entrepreörers behov. Aktiviteterna kan vara både lockande och utvecklande för dig som inte har en plats i programmet och finns möjlighet så tar vi in externa deltagare. Du är alltid välkommen att fråga och anmäla ditt intresse!

 

Vår första aktivitet är en Ekonomikurs för entreprenörer i tre steg där du kan välja hur många och vilka steg du vill delta på. Denna aktivitet är öppen för deltagare utanför inkubatorprogrammet.

 

EKONOMI FÖR ENTREPRENÖRER

 

En kurs i tre delar för dig som bättre behöver förstå dig på företagets ekonomi. Du kan välja att delta på alla eller någon av dessa. 

 

18/3 Ekonomiförståelse - ekonomiska begrepp, balans- och resultaträkning, vad är bokföring, faktorer som påverkar lönsamheten.

 

1/4 Företagande och beskattning - beskattning i olika företagsformer, moms, avsättningar, investeringar och företagsformer.

 

15/4 Redovisning, beräkningar och nyckeltal - årsredovisning, prissättning, budget, kalkylering och nyckeltal.

 

Kursledare: Mattias Berglund.

Investering: 495 kr/pers exkl. moms/tillfälle.
Kostnadsfritt för inkubatorns medlemmar.

12 platser - först till kvarn!

 

HANG OUT

Hangout är en föreläsningsserie på sex tillfällen för dig som precis startat företag eller vill ta steget! Föreläsningarna görs i samarbete med GO BUSINESS i Piteå och streamas. Du får också tre individuella coachsamtal med vår siteledare på plats i Gällivare. Varje föreläsning hålls 9:00-11:00 och innehållet på föreläsningsserien är:

 

3 April – Go In

Grund för att bli verksam. Hitta din vision.

Vad är det du vill och kan, som andra behöver?

 

9 April – Go Smart

Lär känna din kund, marknad och utforska behovet.

 

29 April – Go Structured

Grund för ekonomi och struktur i ditt företag

 

14 Maj – Go Innovative

Ta din idé till nästa nivå

 

28 Maj – Go Brand

Grund för ditt varumärke

 

11 Juni –  Go Out

Sammanfatta och presentera din idé

 

Efter att ha deltagit i vår Hang out kan du söka vidare till inkubatorsprogrammet för att få hjälp att komma igång med ditt företagande på allvar.

 

Anmälan och frågor

Cora Karlsson 
Siteledare
cora@avki.se
070-3590169